ZeenArt Media

Sirmei Cristiana
Event Planner

"Organizam evenimente construite din mii de "puncte" de indeplinit, fiecare contribuind pentru a crea evenimentul perfect. Este o onoare in a organiza si a fi prezenta la unele dintre cele mai memorabile momente din viata oamenilor."

Organizare evenimente

Zeen Art – ofera o gama larga de servicii de sonorizare Dj. DJ Nunta  pentru diferite evenimente speciale, unice din viata dumneavoastra.

Suntem prezenti pe piata de profil din Romania de foarte multa vreme, perioada in care am capatat o experienta vasta. Detinem echipamente de sonorizare de ultima generatie, plus un personal tanar si extrem de bine pregatit.

Deasemenea putem alcatui impreuna cu dumneavoastra un play list, pentru diferite momente ale petrecerii. De exemplu stabilirea melodiei pentru dansul de deschidere, cereri speciale ale nasilor sau invitatilor.

Dansul de inceput al mirilor necesita si anumite pregatiri, din acest motiv, Dj-ul trebuie va alege o combinatie de piese romantice pe care le va distribui cu cateva zile inainte nuntii celor 2 indragostiti.

Acest moment de neuitat va ramane in amintirea tuturor, in special datorita mirilor. Insa ca acest dans sa fie perfect, va avea nevoie de o sonorizare perfecta, pusa la dispozitie de un Dj nunta profesionist.

Avem DJ pentru nunta, dj pentru botezuri, dj pentru petreceri aniversare si private. Astfel reusim sa venim in intampinarea tuturor celor ce vor sa aiba o petrecere fantastica. Vom reusi cu siguranta sa onoram cu brio toate cerintele si exigentele clientilor.

Dj-ul nostru va ordona piesele in asa fel incat petrecerea sa nu fie cuprinsa de monotonie. Luand in considerare faptul ca la nunti, botezuri sau orice petrecere in general, asista persoane de diferite varste si categorii sociale, Dj-ul va adapta ritmul muzicii pentru fiecare categorie.

Absolut toate tipurile de muzica: de la vals, clasica, dance sau populara pana la cele mai moderne piese comerciale, vor fi redate de dj-ul ZeenArt. Prin playlist-ul customizat pentru evenimentul dumneavoastra.

Zeen Art pune pe primul loc profesionalismul, oferim servicii de calitate datorita nenumaratelor evenimente la care dj nostru a luat parte dealungul timpului.

Pentru a va oferi un DJ experimentat ce va intretine atmosfera nuntii, botezului sau a oricarui eveniment pe care doriti sa il planificati. Va punem la dispozitie o gama mai larga pachete din care puteti alege serviciile pe care le doriti. Astfel DJ-ul angajat se va focaliza in special pe acestea.