ZeenArt Media

Sirmei Cristiana
Event Planner

"Organizam evenimente construite din mii de "puncte" de indeplinit, fiecare contribuind pentru a crea evenimentul perfect. Este o onoare in a organiza si a fi prezenta la unele dintre cele mai memorabile momente din viata oamenilor."

Organizare evenimente

 

  • Dj nunta, dj botez , dj evenimente , dj petreceri, dj cu experienta de peste 20 ani
  • Dj nunta cu sunet si lumini profesionale la cel mai mic pret.
  • Dj botez la cel mai bun pret
  • Dj evenimente si petreceri private disponibil in Bucuresti cat si in tara
  • Dj ieftin / Acceseza acum pachete Dj nunta Bucuresti si Dj Botez Bucuresti si beneficiaza de o reducere substantiala de pret pentru toate duminicile din luna ianuarie , februarie si  martie .
  • Angajaza acum Dj nunta , botez pentru o petrecere uimitoare, beneficiind de servicii profesionale de inalta calitate, echipament elegant si modern dar totodata si de un un cadou surpriza din partea agentiei Zeen Art Media.

Pachete valabile  pentru persoanele care semneaza un contract pana la data de 31 decembrie 2015.

Pentru un DJ profesionist, nu ezitati sa  contactați Zeen Art Media acum, si veti obtine o intalnire, fata-in-fata pentru a discuta detaliile conform exigentei evenimentului dumneavoastra.

 DJ ZEEN’O va asigura intreaga implicare in succesul evenimentului dumneavoastra, aducand un play-list muzical vast din toate genurile muzicale, cat si dotarea tehnica de inalta calitate

Incepand cu momentul oraganizarii , DJ ZEEN’O, un Dj pentru nunta, botez sau evenimente va va insotii la locatia aleasa, pentru a se asigura din timp de bunul mers al realizarii evenimentului. Prietenos, de incredere si cu inalta calificare in management de eveniment,Dj – ul nostru , se angajeaza sa va ofere o experienta fara  stres, de care va veti aminti pentru totdeauna.

Asadar,apelati cu incredere la dj-ul nostru si  veti avea parte de momente unice, fara a fi impovarati de grija ca muzica de nunta , nu a fost aleasa corespunzator cerintelor si exigentelor, atat ale dvs, cat si ale invitatilor prezenti.

Accesati acum cele mai ieftine pachete Dj nunta,  Dj botez si  Dj petreceri , Dj onomastici , Dj Coorporate , Dj majorat, si veti beneficia de cadouri surpriza si reduceri substantiale  de pret , daca veti semna un contract cu agentia noastra pana la data de 31 decembrie 2017.

De-a lungul timpului clientii nostri au fost foarte multumiti de dj pentru nunta, botez, petreceri private, majorate, onomanstici, corporate precum si multe alte evenimente organizate  si de aceea va recomandam un DJ profesionist pentru orice tip de eveniment .

Alaturi de DJ ZEEN’O veti beneficia de:

Instalatie sunet profesional (Mixer Yamaha professional, Boxe JBL Topuri, Bassi, Monitoare control JBL, Consola digitala mixaj audio si masa pentru mixaj profesionala DJ, Microfoane Wireless si alte comonente necesare). Instalatie luminini inteligente speciale pentru scena si ring de dans (Scannere, Lasere, Mac-uri, Pari digitali cu leduri, Mouvielights, Mouviehead, Masina de fum , Schele pentru lumini, controller DMX , lumini arhitecturale etc.)