ZeenArt Media

Sirmei Cristiana
Event Planner

"Organizam evenimente construite din mii de "puncte" de indeplinit, fiecare contribuind pentru a crea evenimentul perfect. Este o onoare in a organiza si a fi prezenta la unele dintre cele mai memorabile momente din viata oamenilor."

Doriti sa pregatiti un eveniment major din viata dumneavoastra? Fie ca este vorba de nunta, botez sau o petrecere privata, organizata in cinstea prietenilor. Trebuie sa aveti in vedere neaparat, formatia potrivita. Aceasta fiind cheia succesului pentru un eveniment de neuitat.

O formatie pentru nunta de exemplu, va fi vitala pentru o atmosfera placuta si pentru a va dispune invitatii. In cazul in care deja sunteti in cautarea unei astfel de formatii de nunta, noi va putem ajuta. Venim in intampinarea celor ce vor sa aiba o petrecere fantastica, cu o formatie de nunta ce poate acoperi mai multe stiluri muzicale. Acestia va pot oferi repertorii de muzica populara si traditionala din toate zonele Romaniei. Deasemenea va pot pune la dispozitie si muzica usoara romaneasca, cover-uri, slagare internationale din toate stilurile muzicale: dance, latino, pop-rock, blues, raggae,vals , tango , etnic. Formatie nunta, va reusi cu siguranta sa onoreze cu brio toate cerintele si exigentele invitatilor.

Zeen Band este o formatie de muzicieni ce pune pe primul loc profesionalismul. Formatia noastra de nunta are in spate o experienta vasta, datorita nenumaratelor evenimente la care au luat parte dealungul timpului. Acestia au facut fata cu succes, nu doar la nunti si botezuri, dar si la petreceri private.

Zeen Band este o trupa care va va fi alaturi si datorita lor va putem garanta o nunta reusita din punct de vedere muzical. Folosind o sonorizare profesionala de cea mai buna calitate, cu siguranta vor reusi sa impresioneze invitatii. Este o trupa de muzica live care va avea un impact pozivtiv, la orice tip de petrecere: de nunta, aniversara, privata, receptie, etc. Aceasta formatia de nunta ofera servicii diverse, putem de asemenea crea pachete personalizate, in functie de dorintele muzicale ale clientului nostru.

Va recomandam sa va ganditi, inca de la inceput la formatia ce va canta la nunta sau evenimentul, dumneavoastra. Acesta merita sa fie extraordinar, motiv pentru care si formatia trebuie sa fie la inaltimea cerintelor.