ZeenArt Media

Sirmei Cristiana
Event Planner

"Organizam evenimente construite din mii de "puncte" de indeplinit, fiecare contribuind pentru a crea evenimentul perfect. Este o onoare in a organiza si a fi prezenta la unele dintre cele mai memorabile momente din viata oamenilor."

Organizare evenimente

Organizarea unui botez, reprezinta planificarea unui eveniment special din viata unei persoane. Un moment magic si plin de bucurie.

Organizarea botezului perfect necesita mai multe detalii, precum alegerea restaurantului potrivit, îmbracamintea celui mic, decoraţiunile florale, de la Biserica si local, plus multe altele. Asadar totul trebuie planuit din timp.

Desi poate parea dificil sa organizati un botez de vis, Zeen Art va acorda atentia cuvenita acestui moment unic si va ofera tot suportul, pentru ca botezul sa fie organizat ca la carte.

Sustinem viitori parinti cu idei de organizare a botezurilor, sfaturi, recomandari, si sugestii privind aranjamentele necesare.

Impreuna cu dumneavoastra stabilim ce tip de botez veti organiza. Este foarte important sa stiti inca de la inceput ce fel de botez veti avea. Organizat intr-un cadru intim sau cu multi invitati.

Cu multa creativitate putem organiza ceva special, pentru ca botezul copilului dumneavoastra, sa fie unul fantastic trebuie doar sa va doriti acest lucru.

Pentru organizarea unui botez cat mai eficient posibil, este important bineinteles si bugetul de care puteti dispune pentru acesta. Din acest motiv va oferim posibilitatea de a alege serviciile pe care le doriti. Astfel ne vom focaliza in special pe acestea in momentul in care se va organiza botezul copilului. Dumneavoastra veti beneficia de un sistem flexibil de costuri in functie de pachetele pe care le alegeti.

Echipa noastra de specialisti va acoperi toate zonele de interes in ceea ce priveste organizarea de botezuri. Mai exact detinem, Dj pentru botez, aranjamente florale, zane ursitoare, consilieri pentru tematica si design.

Zeen Art isi propune ca in ziua botezului, viitori parinti sa nu mai aiba altceva de facut decat, sa se bucure din plin de feeria momentului fara a avea alte griji cu organizarea evenimentului.

Cu siguranta experienta noastra, pe care am dobandit-o dealungul timpului prin organizarea nenumeratelor botezuri, va fi de un real folos.

Botezul este o ceremonie cu o incarcatura emotionala foarte mare si reprezinta primul contact al copilului cu lumea crestina. Astfel organizarea acestui eveniment trebuie sa fie cat mai buna posibil.

Pentru organizarea celor mai reusite botezuri, nu ezitati sa ne contactati.