ZeenArt Media

Sirmei Cristiana
Event Planner

"Organizam evenimente construite din mii de "puncte" de indeplinit, fiecare contribuind pentru a crea evenimentul perfect. Este o onoare in a organiza si a fi prezenta la unele dintre cele mai memorabile momente din viata oamenilor."

Organizare evenimente

Organizarea unei nunti reprezinta planificarea celui mai important eveniment din viata unei persoane.

Organizarea unei nunti perfecte necesita foarte multe detalii, începand de la restaurantul potrivit, formatie nunta , îmbracaminte, decoraţiuni, flori, aşa că totul trebuie planuit din timp. Zeen Art acorda atentia cuvenita acestui moment unic din viata dumneavoastra si va ofera suportul, pentru a organiza nunta la care visati.

Sustinem viitori miri cu idei de organizare a nuntii, sfaturi, recomandari, detalii romantice si sugestii de aranjamente.

Impreuna cu dumneavoastra stabilim ce tip de nunta veti organiza. Este foarte important sa stiti înca de la inceput ce fel de nunta veti avea. Organizata intr-un cadru intim sau cu multi invitati , in aer liber sau intr-un local, la un restaurant, sau acasa.

Organizarea unei nunti trebuie de asemenea gandita si din punct de vedere ceremonial. Daca va fi o ceremonie religioasa sau doar una civila urmata de petrecerea propriu-zisa.

Cu multa creativitate putem organiza nunta dumneavoastra, imprimand stilul si splendoarea oricarei perioade sau tematici pe care o alegeti. Trebuie doar sa va doriti ca nunta sa fie speciala.

Deasemenea ne ocupam si de organizarea celorlalte detalii pentru nunta: accesorii, casuta pentru bani, lumanarile mirilor, nasilor, aranjamentele florale, paharele mirilor, pernutele pentru inele,

marturiile si multe altele.

Pentru a organiza o nunta cat mai eficient posibil este important bineinteles si bugetul de care puteti dispune pentru nunta. Din acest motiv va oferim posibilitatea de a alege serviciile pe care le doriti in mod special. Astfel ne vom focaliza in special pe acestea in momentul in care se va organiza nunta.

Dumneavoastra veti beneficia de un sistem flexibil de costuri in functie de pachetele pe care le alegeti.

Echipa noastra de specialisti acopera toate zonele de interes in ceea ce priveste organizarea unei nunti. Mai exact detinem formatie pentru nunta, decoratori florali, consilieri pentru tematica si design. Zeen Art isi propune ca in ziua nuntii, viitori miri, sa nu mai aiba altceva facut decat: sa se bucure din plin de feeria momentului fara a avea alte griji cu organizarea nuntii.

Cu siguranta experienta noastra, pe care am dobandit-o dealungul timpului prin organizarea nenumeratelor evenimente, va fi de un real folos.