ZeenArt Media

Sirmei Cristiana
Event Planner

"Organizam evenimente construite din mii de "puncte" de indeplinit, fiecare contribuind pentru a crea evenimentul perfect. Este o onoare in a organiza si a fi prezenta la unele dintre cele mai memorabile momente din viata oamenilor."

Organizare evenimente
  • Trupa Zeen Band – formatie nunta cu o vasta experienta in domeniul evenimentelor private.
  • Trupa Zeen Band – trupa cover nunta cu un repertoriu pentru orice tip de eveniment.
  • Trupa Zeen Band – cea mai experimentata formatie pentru nunti.

Trupa Zeen Band una dintre cele mai cautate formatii nunti, o trupa de calitate muzicala  sau mai bine spus formula necesara unei nunti de succes.

De ce sa alegeti trupe cover pentru nunti ?

Pentru  a avea un succes garantat in organizarea evenimentului pe care v-ati propus sa il  realizati cu ajutorul trupei  Zeen Band, pentru o seara unica de neuitat si care face diferenta, lasandu-si amprenta in randul evenimentelor  mondene, revelioane, petreceri private, nunti, botezuri, recepţii, petreceri tematice, zile onomastice, mese festive, carnavaluri etc.

Trupa Zeen Band formatie nunta cu o vasta experienta in domeniul muzical , experienta dobandita intr-o perioada de mai bine de 20 ani de activitate muzicala. Aceasta trupa cover nunta  este specializata pentru orice tip de eveniment.

Recomandarile trupei  Zenn  Band sunt chiar locatiile cu care au colaborat si in care au lasat amprenta prin calitate, seriozitate si stil.

Trupa Zeen Band – o foarte buna trupa cover pentru nunta,  remarcabila  prin genurile de muzica abordate, originala prin interpretare si stil propriu, muzicieni seriosi, deosebit de punctuali si cu un dezvoltat simt al umorului, frumosi, tineri, destepti si, nu in ultimul rand, modesti.

Aceasta trupa cover pentru nunta  are un repertoriu vast, ce cuprinde peste de 1000 de melodii, in care sunt incluse mai multe genuri muzicale, si sta la dispozitia clientului in orice fel de formula ceruta, in functie de dorintele acestuia si complexitatea evenimentului.

Genurile muzicale oferite si interpretate aceasta formatie pentru nunta sunt urmatoarele: muzica usoara internationala  pentru nunta,  muzica romaneasca de nunta ,muzica de petrecere pentru nunti,  muzica ambientala, Caffe concert, Ever-green, Blues, Jazz, Pop, Disco, Dance, Latino, muzica greceasca, Vals, Tango, Country, etc.

Componenta acestei trupe cover nunti este constituita din voci de exceptie si care au participat la concursuri nationale precum Vocea Romaniei, Eurovision , Festivalul de muzica usoara Mamaia .

Solista cover band –ului este Cristiana Sirmei -participanta la EuroviSion si Mamaia ,  Jan Selaru – Vocea Romaniei- solist vocal si clape,  Iulian Cojocaru – solist vocal si chitara, Marius Palancianu – tobe , Vasi Petrache– saxofon si clarinet .